h1

Velkommen i 2009

1. januar 2009

Odsherred kunstdage i pinsen,

Kære publikum

Tak for endnu en fantastisk pinse med godt vejr og et flot besøgstal. Vi havde i 2009 meldt os ud af  Odsherred kunstdage pga. de urimelige krav og betingelser som Turistchef Hans Jørgen Olsen har fremkommet med i vores ellers smukke kunstegn. Jeg vil skrive meget mere om dette senere. 

Besøgstallet var ca. 2000 mennesker med højt humør og lyst til kunsten. Vi takker for Jeres besøg og håber i nød den store udstilling.

 

 

Åbningsudstilling skærtorsdag den 9. april 2009

 

I år åbner vi med et brag af en forårsudstilling. Galleriet er fyldt af æstetiske og kunstneriske udtryk for enhver. Zoëga´s billedkunst har fået forårsfornemmelser og det store mangfold af kunsthåndværk stråler af kvalitet og ynde.


 Indvielse af  4,2 meter høj skulptur lavet af Helge Zoëga,  DEN 9. APRIL KL. 10.00.  . ALLE BYDES VELKOMMEN TIL ET GLAS VIN OG HYGGE.

SKULPTUREN ER TIL AT KØBE I SMÅ DELE………….

 

Mange hilsner

Familien Zoëga

————————————————————

2008 er passeret og Kunsthuset Zoëga takker for et fantastisk år og ønsker hele sit publikum et godt og lykkebringende 2009

I 2008 oplevede vi et publikums-antal som vi aldrig havde turde drømme om. Der var ca. 16.000 besøgende fra påske til september. Det er selvfølgelig en stor og varm glæde for os, at vide, at publikum har ønsket at opleve stedet, komme tilbage flere gange og vise deres interesse.

Ikke mindst var det en uforglemmelig oplevelse at se, hele 4 store udstillinger med Majken Zoëga´s malerier blive udsolgt på nogle timer. Majken Zoëga takker ydmygt og glæder sig til at vise hendes nye udvikling på de næste udstillinger i 2009.

Det er med stolthed og glæde at vi byder Jer alle velkommen i Kunsthuset Zoëga 2009 til endnu et år med nye og anderledes kunstudtryk.

VElKOMMEN

————————————————————-

Kære publikum, nye som faste

Tak for en forrygende pinseudstilling med 3500-4000 besøgende på 3 dage. Pinseudstillingen var en stor succes og publikum udtrykte deres største fornøjelse med arrangementet. Vi vil her på siden lægge fotos ind fra pinseudstillingen lige så snart de fremkommer fra fotografen.

Vi holder desværre lukket i juni måned, da kunstnerne har brug for tid og fordybelse til at lave nogle nye og spændende værker som vil blive udstillet på den flotte fernisering den 5. og 6. juli. såfremt I har set nogle værker i pinsen som kunne have jeres interesse, så er I velkommen til at kontakte Kunsthuset Zoëga for at aftale tid til at komme på besøg.

Ny udstilling og fernisering den 5.og 6. Juli

Stor flot fernisering og udstilling den 5. og 6. juli (første weekend af juli måned). Vi holder endnu et arrangement i disse dage. Majken Zoëga udstiller nye værker med en ny udvikling i farveholdning og motiver.

Majken Zoëga har gennem det sidste halve år arbejdet sig henimod en fordybelse af de typiske skandinaviske farver – jordfarver-kridt-sort-grå-blå-brun-mørk rød osv. Hun viser på denne udstilling en modig brug af mørket og lyset både separat og i et samspil. Malerierne viser en kunstner i en spændende balance med sin kunst, en kunstner som tør at dykke ned i sin egen proces, endevende den og bruge den helt på ny. Så her vil bydes på en helt ny oplevelse af Majken Zoëgas malerier og udtryk.

Med Majken Zoëga værker vil der udstilles et væld af kunsthåndværk og skulptur, design som æstetisk spiller godt sammen.

Som altid vil vi nu glæde os til at invitere Jer alle til fernisering den 5. og 6. Juli.

Vi glæder os til at se Jer alle

Velkommen

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: