h1

Pinseudstilling 2011

15. maj 2011

Solo-udstilling med malerier af Majken Zoëga

Kunsthuset deltager ikke i kunstruten, da Majken Zoëga ikke kunne sende malerier ind til cencur pga. udsolgte malerier. Men vi holder åbent med stor udstilling af Majken Zoëga. Der vil være mange både store og små malerier.

Åbent alle pinsedage 10-17 (samme som kunstruten)

Reklamer
h1

Påskeudstilling

16. april 2011

Velkommen til påskeudstillingen 2011, med fernisering den 18. april klokken 11:00.

Her er årets plakat/poster:

Kunsthusets poster for 2011

Venlig hilsen Majken

h1

Vi åbner påsken 2011

27. marts 2011

Efter et år med dørene lukket grundet en fantastisk familieforøgelse, åbner Kunsthuset Zoëga nu dørene for publikum. Åbningen finder sted 18. april med  soloudstilling af Majken Zoëga. Ferniseringen starter klokken 11:00-15:00. Udstillingen vil være åben fra den 18 april til og med den 23 april 11-15.

Alle er velkomne!

h1

Kunsthuset Zoëga holder lukket 2010

28. marts 2010

Vi holder lukket hele 2010. Efter to dejlige drenge, er familien blevet beriget med en skøn lille pige, Sophia Lilje. Vi holder derfor lukket hele 2010 pga. orlov.

Vi åbner selvfølgelig dørene igen i 2011, og glæder os til at se Jer alle igen.

Mange hilsen fra Majken Zoëga

h1

Velkommen i 2009

1. januar 2009

Odsherred kunstdage i pinsen,

Kære publikum

Tak for endnu en fantastisk pinse med godt vejr og et flot besøgstal. Vi havde i 2009 meldt os ud af  Odsherred kunstdage pga. de urimelige krav og betingelser som Turistchef Hans Jørgen Olsen har fremkommet med i vores ellers smukke kunstegn. Jeg vil skrive meget mere om dette senere. 

Besøgstallet var ca. 2000 mennesker med højt humør og lyst til kunsten. Vi takker for Jeres besøg og håber i nød den store udstilling.

 

 

Åbningsudstilling skærtorsdag den 9. april 2009

 

I år åbner vi med et brag af en forårsudstilling. Galleriet er fyldt af æstetiske og kunstneriske udtryk for enhver. Zoëga´s billedkunst har fået forårsfornemmelser og det store mangfold af kunsthåndværk stråler af kvalitet og ynde.


 Indvielse af  4,2 meter høj skulptur lavet af Helge Zoëga,  DEN 9. APRIL KL. 10.00.  . ALLE BYDES VELKOMMEN TIL ET GLAS VIN OG HYGGE.

SKULPTUREN ER TIL AT KØBE I SMÅ DELE………….

 

Mange hilsner

Familien Zoëga

————————————————————

2008 er passeret og Kunsthuset Zoëga takker for et fantastisk år og ønsker hele sit publikum et godt og lykkebringende 2009

I 2008 oplevede vi et publikums-antal som vi aldrig havde turde drømme om. Der var ca. 16.000 besøgende fra påske til september. Det er selvfølgelig en stor og varm glæde for os, at vide, at publikum har ønsket at opleve stedet, komme tilbage flere gange og vise deres interesse.

Ikke mindst var det en uforglemmelig oplevelse at se, hele 4 store udstillinger med Majken Zoëga´s malerier blive udsolgt på nogle timer. Majken Zoëga takker ydmygt og glæder sig til at vise hendes nye udvikling på de næste udstillinger i 2009.

Det er med stolthed og glæde at vi byder Jer alle velkommen i Kunsthuset Zoëga 2009 til endnu et år med nye og anderledes kunstudtryk.

VElKOMMEN

————————————————————-

Kære publikum, nye som faste

Tak for en forrygende pinseudstilling med 3500-4000 besøgende på 3 dage. Pinseudstillingen var en stor succes og publikum udtrykte deres største fornøjelse med arrangementet. Vi vil her på siden lægge fotos ind fra pinseudstillingen lige så snart de fremkommer fra fotografen.

Vi holder desværre lukket i juni måned, da kunstnerne har brug for tid og fordybelse til at lave nogle nye og spændende værker som vil blive udstillet på den flotte fernisering den 5. og 6. juli. såfremt I har set nogle værker i pinsen som kunne have jeres interesse, så er I velkommen til at kontakte Kunsthuset Zoëga for at aftale tid til at komme på besøg.

Ny udstilling og fernisering den 5.og 6. Juli

Stor flot fernisering og udstilling den 5. og 6. juli (første weekend af juli måned). Vi holder endnu et arrangement i disse dage. Majken Zoëga udstiller nye værker med en ny udvikling i farveholdning og motiver.

Majken Zoëga har gennem det sidste halve år arbejdet sig henimod en fordybelse af de typiske skandinaviske farver – jordfarver-kridt-sort-grå-blå-brun-mørk rød osv. Hun viser på denne udstilling en modig brug af mørket og lyset både separat og i et samspil. Malerierne viser en kunstner i en spændende balance med sin kunst, en kunstner som tør at dykke ned i sin egen proces, endevende den og bruge den helt på ny. Så her vil bydes på en helt ny oplevelse af Majken Zoëgas malerier og udtryk.

Med Majken Zoëga værker vil der udstilles et væld af kunsthåndværk og skulptur, design som æstetisk spiller godt sammen.

Som altid vil vi nu glæde os til at invitere Jer alle til fernisering den 5. og 6. Juli.

Vi glæder os til at se Jer alle

Velkommen

h1

Pinseudstilling 2008

5. maj 2008

Kunsthuset Zoëga åbner omsider dørene til Pinse. Vi holder åbent lørdag, søndag og mandag 10.-12. maj.

Udstillingen omfatter nu også mange nye og spændende kunstnere, og udstillingen indtager både kunstnerboligen og haveanlægget.

Vi ønsker hjerteligt velkommen til alle.

h1

Påskeudstilling 2008

25. marts 2008

Kunsthuset Zoëga havde ca. 1000 besøgende i påsken 2008.

Tak for en henrivende påskeudstilling til alle kunstnere, samt til det glade og interesserede publikum.

I år var påsken endnu engang en stor succes, med et endnu større besøgsantal. Vi takker til de mange som udtrykte stor glæde, fornøjelse og overraskelse over hvor flot og enkelt stedet er blevet efter den store ombygning.

Vi er især glade for, at publikum flere gange udtrykte glæde over det høje kunstneriske niveau, samt den måde udstillingen var opsat på. Mange var begejstrede over den enkelthed værkerne var opsat i, de lyse omgivelser, og den måde de forskellige værker spillede godt sammen.

Endnu engang tak til det positive publikum og de dygtige kunstnere.

Nu glæder vi os til at vise næste udstilling i pinsen 2008. Her vil stedet blive forvandlet til et mekka af kunstnerisk udfoldelse. Hele galleriet, huset og haven åbnes op som galleri og kunsthåndværkermarked. Der vil endvidere være café med dejlig kage og kaffe, som kan nydes på den nye veranda.